Welkom op de Nederlandstalige Agfa Graphics website

Welkom op de Nederlandstalige Agfa Graphics website

Agfa Graphics is een toonaangevende leverancier van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de drukindustrie.

 • Commerciële drukkerijen, verpakkingsdrukkerijen en krantenuitgeverijen van over de hele wereld kunnen op ons rekenen voor een zeer uitgebreid aanbod aan geïntegreerde oplossingen zoals computer-to-plate-systemen met digitale offsetdrukplaten, software voor kleurbeheer en workflowoptimalisering, en drukpers-chemicaliën. Drukkerijen halen voordeel uit onze duurzame innovaties, zowel op het vlak van ecologie (ecology), rentabiliteit (economy) als extra gebruiksgemak (extra convenience) – of ECO³.
 • Wij bieden sign & display-bedrijven een uitgebreid aanbod zeer productieve en veelzijdige breedformaatprinters aan, met bijhorende aangepaste inkten, maar ook de nodige workflowsoftware, snijmachines en inkjetmedia.
 • Agfa Graphics ontwikkelt hoogkwalitatieve inkjetinkten en aanverwante chemische oplossingen voor industriële inkjetsystemen die gebruikt worden om druktechnologie in bestaande productieprocessen te implementeren.

Agfa Graphics. We Embody Print.

Volg ons, deel, pin, ...

 • Agfa demonstreert zijn vlaggenschip Jeti Tauro H3300 op FESPA 2019
  17 april 2019

  Agfa demonstreert zijn vlaggenschip Jeti Tauro H3300 op FESPA 2019

  De bekroonde Jeti Tauro H3300 LED-inkjetprinter wordt de blikvanger op Agfa’s FESPA-stand (14-17 mei in München). Dit systeem combineert uitmuntende beeldkwaliteit met indrukwekkende productiviteit en grensverleggende automatisering. Andere livedemonstraties op de stand: de Anapurna H3200i LED-printer en de nieuwste versie van Agfa’s Asanti workflowoplossing voor Sign & Display.

 • Creëer verbluffende resultaten met Spectrum Printing!
  20 maart 2019

  Creëer verbluffende resultaten met Spectrum Printing!

  Spectrum Printing is een applicatie waarmee je bijzondere presentaties kunt maken. Door het slim combineren van inkt en licht komt je tot verbluffende resultaten.

 • Sign & Print Expo bundeldeal
  20 maart 2019

  Sign & Print Expo bundeldeal

  Tijdens de Sign & Print Expo hebben we voor alle hybride Anapurna modellen een zeer aantrekkelijke bundeldeal met een voordeel van ruim € 9.000,-!

 • Asanti 4.0
  20 maart 2019

  Asanti 4.0

  Van onze veel geroemde Wide Format Asanti Workflow oplossing is een nieuwe versie uitgekomen

Contacteer ons

Een vraag voor ons? Vul onderstaand formulier in en we helpen u zo snel mogelijk.

 
*
*
*
 
*
*
*