Welkom op de Nederlandstalige Agfa Graphics website

Welkom op de Nederlandstalige Agfa Graphics website

Agfa Graphics is een toonaangevende leverancier van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de drukindustrie.

 • Commerciële drukkerijen, verpakkingsdrukkerijen en krantenuitgeverijen van over de hele wereld kunnen op ons rekenen voor een zeer uitgebreid aanbod aan geïntegreerde oplossingen zoals computer-to-plate-systemen met digitale offsetdrukplaten, software voor kleurbeheer en workflowoptimalisering, en drukpers-chemicaliën. Drukkerijen halen voordeel uit onze duurzame innovaties, zowel op het vlak van ecologie (ecology), rentabiliteit (economy) als extra gebruiksgemak (extra convenience) – of ECO³.
 • Wij bieden sign & display-bedrijven een uitgebreid aanbod zeer productieve en veelzijdige breedformaatprinters aan, met bijhorende aangepaste inkten, maar ook de nodige workflowsoftware, snijmachines en inkjetmedia.
 • Agfa Graphics ontwikkelt hoogkwalitatieve inkjetinkten en aanverwante chemische oplossingen voor industriële inkjetsystemen die gebruikt worden om druktechnologie in bestaande productieprocessen te implementeren.

Agfa Graphics. We Embody Print.

Volg ons, deel, pin, ...

 • Avinci DX 3200 - Speciale zomer-inruilactie
  07 juli 2019

  Avinci DX 3200 - Speciale zomer-inruilactie

  Tot en met 30 september 2019 bieden we samen met Agfa Finance een speciale inruilactie bij de aankoop van een Avinci DX3200 dye sublimation printer.

 • Dye Sublimation Color Management?
  07 juli 2019

  Dye Sublimation Color Management?

  Het maken van profielen voor de Avinci DX3200 Soft Signage printer

 • Maak kennis met Avinci DX3200 - de speciale soft signage printer van Agfa Graphics
  07 juli 2019

  Maak kennis met Avinci DX3200 - de speciale soft signage printer van Agfa Graphics

  De Avinci DX3200 is Agfa’s sublimatie rol-naar-rol printer die een opmerkelijke afdrukkwaliteit brengt voor het breedste scala aan indoor en outdoor soft signage-toepassingen.

 • TTS (Texo Trade Services)
  07 juli 2019

  TTS (Texo Trade Services)

  TTS is Europa's toonaangevende fabrikant en distributeur van digitaal bedrukbaar textiel, sublimatie transferpapier, kalander beschermpapier en textielafwerkingsproducten voor de mode-, visuele communicatie-, interieur- en sportindustrie. Al 20 jaar biedt zij haar klanten een verregaande ervaring op het gebied van textiel- en transferprinten.

Contacteer ons

Een vraag voor ons? Vul onderstaand formulier in en we helpen u zo snel mogelijk.

 
*
*
*
 
*
*
*