Welkom op de Nederlandstalige Agfa Graphics website

Welkom op de Nederlandstalige Agfa Graphics website

Agfa Graphics is een toonaangevende leverancier van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de drukindustrie.

 • Commerciële drukkerijen, verpakkingsdrukkerijen en krantenuitgeverijen van over de hele wereld kunnen op ons rekenen voor een zeer uitgebreid aanbod aan geïntegreerde oplossingen zoals computer-to-plate-systemen met digitale offsetdrukplaten, software voor kleurbeheer en workflowoptimalisering, en drukpers-chemicaliën. Drukkerijen halen voordeel uit onze duurzame innovaties, zowel op het vlak van ecologie (ecology), rentabiliteit (economy) als extra gebruiksgemak (extra convenience) – of ECO³.
 • Wij bieden sign & display-bedrijven een uitgebreid aanbod zeer productieve en veelzijdige breedformaatprinters aan, met bijhorende aangepaste inkten, maar ook de nodige workflowsoftware, snijmachines en inkjetmedia.
 • Agfa Graphics ontwikkelt hoogkwalitatieve inkjetinkten en aanverwante chemische oplossingen voor industriële inkjetsystemen die gebruikt worden om druktechnologie in bestaande productieprocessen te implementeren.

Agfa Graphics. We Embody Print.

Volg ons, deel, pin, ...

 • Agfa Inkjet Service krijgt een echte
  05 februari 2019

  Agfa Inkjet Service krijgt een echte "Print-Workshop"

  De opzet van deze "Print-Workshop" was erg eenvoudig: Onder de professionele begeleiding van collega’s Inkjetspecialisten Jef, Olaf, Iris en Frank, krijgt het ganse Service-team een hands-on training Asanti en daarbovenop ook printen op onze Agfa Inkjetprinters.

 • Operator aan het woord: Jasper & Raf – White Light (Genk)
  05 februari 2019

  Operator aan het woord: Jasper & Raf – White Light (Genk)

  Jasper is afkomstig uit Luik, 30 jaar jong en reeds 10 jaar actief bij White Light in Genk. Hij is getrouwd en is in zijn vrije tijd bezig met 3D printen. Jasper is operator van zowel de Anapurna RTR3200i LED als de Jeti Mira MG2716 HS. Raf is afkomstig uit Hasselt, 33 jaar jong en reeds 3 jaar actief bij White Light in Genk. Hij is ongehuwd en is in zijn vrije tijd bezig met fotografie en reizen. Raf is operator van de Anapurna RTR3200i LED en de Jeti Mira MG2716 HS.

 • Snel op weg met Asanti Network
  05 februari 2019

  Snel op weg met Asanti Network

  Ook een Asanti gebruiker? Geen vraag te gek of je kunt op Asanti Network snel het antwoord vinden.

 • XXL Printshop vergroot zijn printproductie met Agfa Anapurna H2050i LED
  15 januari 2019

  XXL Printshop vergroot zijn printproductie met Agfa Anapurna H2050i LED

  Printen op groot formaat van tekst en beeld, in full color(CMYKlclmW), op bijna iedere ondergrond. Dat in een hoge kwaliteit en met een hoge verwerkingssnelheid.

Contacteer ons

Een vraag voor ons? Vul onderstaand formulier in en we helpen u zo snel mogelijk.

 
*
*
*
 
*
*
*