pdf

Nieuws  | Agfa, Mortsel, België  | 20 maart 2019

Asanti 4.0

Van onze veel geroemde Wide Format Asanti Workflow oplossing is een nieuwe versie uitgekomen.

Graag willen wij Asanti 4.0 onder uw aandacht brengen.

Asanti 4.0 is de volgende stap in bestandsverwerking voor de Wide Format markt en zit bomvol nieuwe features en verbeteringen en bevat nu de laatste stand van de techniek.

Met Asanti 4.0 kunt u volledig vertrouwen op een goede en snelle verwerking van aangeleverde bestanden. Ook in de toekomst.


Higlights Asanti 4.0

Adobe PDF Print Engine 5

Met Adobe PDF Print Engine 5 beschikt Asanti 4.0 over de nieuwste Render technologie en worden uw bestanden altijd juist verwerkt.
Versie 5 van de PDF Print Engine bevat nieuwe kleurmogelijkheden om het volledige potentieel van de nieuwste digitale printers te benutten.
Versie 5 biedt volledige ondersteuning voor de print gerelateerde functies van de PDF 2.0-specificatie, in 2017 gepubliceerd door de ISO.
Omdat ontwerpers creatieve grenzen blijven verleggen met de nieuwe functies in Adobe Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC,
zal Asanti 4.0 samen met de PDF Print Engine 5 zorgdragen voor continu betrouwbare reproductie van de aangeleverde PDF bestanden.

Snijcontour Editor.

Met Asanti 4.0 kunt u nu zelf contourlijnen aanpassen, repareren of zelf een snij countour aanmaken.
Met mogelijkheden zoals tracing, Inset en offset kunt u snel het gewenste resultaat bereiken.

Nieuwe Tiling functies.

Asanti 4.0 bevat een aantal nieuwe en aantrekkelijke Tiling functies.
Een van de nieuwe functies is de mogelijkheid om de namen van de tiles naar wens aan te passen.
Als bijvoorbeeld een tiling moet worden gemaakt voor twee verschillende zijden van een object, dan kan dat nu worden weergegeven in de naam van de tiles.
Deze namen worden geprint in de overlap van de tiles en staan ook tevens op de tiling instructie die automatisch door Asanti wordt gegenereerd.
Natuurlijk kunt u elke tiling setup als een preset bewaren en met 1 druk op de knop toepassen op andere bestanden.

Nieuwe printer drivers

Door de grote vraag vanuit de markt om Asanti te kunnen inzetten als hun Main Workflow voor bestandsverwerking is de lijst met ondersteunde Third Party printers wederom uitgebreid.
Nieuw zijn de drivers voor de Durst en de Vutek wide format printers.

En dan nog dit

Naast de vele nieuwe features zit Asanti 4.0 vol met talloze grote en kleine verbeteringen. Deze zorgen ervoor dat u uw bestanden nog sneller en efficiënter kunt verwerken.

Asanti

Asanti

In a world where time is money, Sign & Display producers need streamlined, automated processes that deliver nothing less than sublime end results. Enter Asanti – advanced yet easy-to-use workflow software for wide-format printing.

Contacteer ons

Een vraag voor ons? Vul onderstaand formulier in en we helpen u zo snel mogelijk.

 
*
*
*
 
*
*
*