Over Agfa Graphics

Over Agfa-Gevaert
De Agfa-Gevaert Groep is één van 's werelds toonaangevende bedrijven in de beeld- en informatietechnologie. Agfa ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale systemen voor de drukindustrie (Agfa Graphics), de zorgsector (Agfa HealthCare) en specifieke industriële toepassingen (Agfa Materials).
Agfa's hoofdkantoor is gevestigd in Mortsel, België. De onderneming is aanwezig in 40 landen en heeft agenten in nog eens 100 landen over de hele wereld. In 2012 realiseerde de Agfa-Gevaert groep een omzet van 3.091 miljard Euro.
Voor meer info: www.agfa.com

Over Agfa Graphics
Agfa Graphics is producent van geïntegreerde oplossingen voor de drukvoorbereiding in de drukindustrie. Hieronder verstaat men verbruiksgoederen, machines, software en diensten voor de productie workflow, project - en kleurenbeheer.
Agfa Graphics is een wereldleider op het gebied van filmbelichting, plaatbelichting en digitale proefsystemen die gebruikt worden in de commerciële drukkerijen, de verpakkingsmarkt en de krantenuitgeverijen.
Ondertussen verwerft Agfa Graphics ook een belangrijke positie in de segmenten van digitale inkjet met zeer gerichte oplossingen voor toepassingen in de industriële inkjet waaronder het drukken van documenten, posters, banners, reklamepanelen, etiketten en verpakkingsmateriaal. De ervaring in beeldverwerking en emulsietechnieken leveren een belangrijke expertise die nodig is voor het ontwikkelen van een uitgebreid gamma aan hoog kwalitatieve inkten.

Voor meer info verwijzen we naar www.agfagraphics.com

Agfa Graphics's offices in Mortsel, Belgium